„Условия за поръчка и доставка”
  1. Плащане и доставка

 

Всички цени са в български лева (BGN), с включен ДДС. Указаните цени на отделните стоки са за съответния брой и не включват разходите за доставка.

Доставката за България се извършва от куриерска фирма Speedy и се осъществява до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на Speedy в съответния град.

Заплащането за поръчаната стока се осъществява чрез налични в момена опции, които може да са банков превод, картово плащане или „наложен платеж” – при доставка се заплаща в брой на куриера сумата за поръчаната стока и цената за нейната доставка.

При поръчка на стоки на стойност над 108 лв. с ДДС, доставката е безплатна за територията на България!

Доставката на поръчаните стоки се осъществява в срок до 3 работни дни, считано от датата на поръчката, ако тя е направена до 15:00 часа. Ако поръчката е направена след този час за начало на срока се взима следващия работен ден. В празнични периоди и месеците ноември -декември са възможни забавяния от от претоварване от страна на куриерските фирми и срокът за доставка може да се увеличи, за което Доставчика не носи отговорност.

Обичайните часове за доставка са от 9.00 до 18.00 часа. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и по време на официални празници.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на Спиди да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка. Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

  1. Подаване на поръчки

Подаването и извършването на поръчка се осъществява чрез последователното извършване на следните действия: определяне на вида на стоката чрез натискане на виртуален бутон “Купи”, обозначен срещу съответната стока, последвано от определяне на количеството на стоката, потвърждаване на адреса за доставка, начина на плащане и потвърждение на поръчката чрез натискане на виртуален бутон “Поръчка”.

След обработването на поръчката от страна на екипа на www.smartsistersco.com, се изпраща потвърждение за поръчката. Същата се изпълнява и се доставя до Потребителя в рамките на до 3 работни дни след датата на нейното потвърждение, освен ако няма независещи от Доставчика обстоятелства.

Поръчки, получени без коректни данни на Потребителя или липсващи такива, се анулират, ако Доставчикът не получи коректните данни до 48 часа след постъпването на поръчката. При посочени непълен, неверен или грешен адрес и/или телефонен номер при подаване на поръчката, същата се счита за невалидна и за Доставчика не възниква задължение за нейното изпълнение.

Поръчки в електронния магазин www.smartsistersco.com  се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Последна редакция 19.02.2024

Меню