Удостоверение за не-наличие на болестта „луда крава„ Bovine Spongiform Encephalopathy (BSE) в продуктите, от които се произвежда телешкия колаген Smart Collagen.

Всички хранителни добавки на Smart Sisters са произведени в съгласие с нормите на ISO 22000:2005 и според всички регламенти за производство на храни на ЕС и федерална република Германия.

Всички хранителни добавки на Smart Sisters са произведени в съгласие с нормите на ISO 13485: 2012 + AC: 2012 и според всички регламенти за производство на храни на ЕС и федерална република Германия.

Всички хранителни добавки на Smart Sisters са произведени в съгласие с GMP сертификат и според всички регламенти за производство на храни на ЕС и федерална република Германия.

Всички билкови екстракти са с органичен произход и добити чрез технологията за извличане със свръх критични флуиди (CO2 от естествени източници). Получаваме продукт без следи от токсични разтворители, без загуби на връхни ароматни нотки, без термичен разпад, с дълъг срок на годност, екологично и устойчиво.

.

great taste transparent

Горди сме да споделим, че нашата лешниково-какаова паста MURSALA CHILL OUT получи признание от международната организация Great Taste, откриваща и отличаваща изключителни храни и напитки от 1994 г насам!

Меню