Предстои ви събитие или просто искате да зарадвате колегите си? Фирмата ви планира Коледни подаръци?

Нашият опит показа, че най-важното е да не чакате последния момент. Защо? Защото това ще означава компромис. Ние не обичаме да правим компромиси –  с качеството на продуктите, с крайните срокове, с доверието на клиентите и доставчиците, с опаковката и в крайна сметка с радостта от подаръка!

Нашите продукти са внимателно подбрани, тествали сме ги лично, познаваме пътя на производството им, познаваме лично и самия човек, който стои зад тях. И за да ги предложим, знаем, че ще задоволят и най-изискания вкус. Какъвто, впрочем, е и нашият.

А ето и как минава времето при подготовка на групови подаръци:

Шоколад MURSALA и какаов чай масала Chocolate Chai се произвеждат ръчно, по традиционна технология. В шоколадите ни няма емулгатор, тоест за да получите пълния потенциал на ръчно смлените какаови зърна, палитрата от вкусове и аромати, е нужно те да узреят близо 3 седмици. Повече за целият процес може да прочетете ТУК и ТУК.  Доставката на биологичните ни билкови екстракти по уникална CO2 технология за Шоколад Mursala или на качествени подправки за Chocolate Chai, също се нуждае от време. Ако включим в пакета ви и партньорски продукти, те също се изработват в малки партиди и ръчно, което е времеемък процес. А тъй като ние лично завръзваме и последната панделка на подаръка ви и искаме външният му вид да зарадва всеки, отнема време да изберем и осъществим идеалната опаковка.

За това не чакайте, пишете ни още днес вашата идея за подаръци, ние с радост ще я осъществим заедно с вас!

Меню