как да приемаме колаген smart collagen

Как да приемаме колаген Smart Collagen

Питате ни как да приемате Smart Collagen, има ли конкретни изисквания към приготвянето и приема с оглед пълноценното му усвояване.

 

Да започнем с това – Smart Collagen се дозира много лесно благодарение на съдържащата се в кутията мерителна лъжичка от 10 грама. Една пълна (до ръба) лъжичка е препоръчителната дневна доза, като може да я разделите на две, ако желаете, но на практика това не е необходимо, затова и ние самите приемаме дневното количество на веднъж за улеснение.

Липсват категорични данни за това по кое време на деня е за предпочитане да се приема колаген. Някои автори смятат, че пълноценното му усвояване се случва по време на почивка, затова препоръчват прием преди сън. В същото време и ние използваме възможността да включим Smart Collagen в сутрешната си лека закуска. Още повече, че в неговата формула има Витамин C, който е чудесен за начало на деня.

Smart Collagen е под формата на фин като пудра прах и се разтваря добре, както в студени, така и в топли напитки, като при топлите става малко по-бързо. Може да го добавите в блендера към сутрешното си смути или шейк, но също така и директно чрез разбъркване към предпочитаната от вас напитка или закуска, което предоставя много възможности. Може да го комбинирате с напитка по ваш вкус – мляко, вода, кафе, да добавите сезонни плодове и при желание семена, овесени ядки или здравословен източник на мазнина (кокосово масло, авокадо и т.н.), за да набавите всичко необходимо на организма си за енергичен старт или релаксиращ край на деня.

Имаме и специална електронна книжка „My Day Starts Smart“ с 10 протеинови рецепти за закуски като смути, купичка или напитка. Тя е за абонатите на нашия бюлетин, така че, ако искаш да е твоя, регистирай се ТУК и ще я намериш в пощата си!

Smart Collagen е подсладен със стевия, което изключва необходимостта от подслаждане и има в състава си органично какао на прах, за да придаде шоколадов вкус на напитката и деня ви. Вкусът е приятен, лек и ненатрапчив и се съчетава добре с плодове.

Вижте кратко видео,  в което показваме колко лесно се приготвя Smart Collagen!

 

*Уеб сайтът smartsistersco.com няма за цел да дава медицински съвети. Преди да предприемете нещо за вашето здраве, консултирайте се с личния си лекар или друг медицински специалист. smartsistersco.com не поема отговорност за прилагането на съветите, услугите, продуктите, материалите или която и да е друга информация от платформата. Ако приемате лекарства или страдате от заболяване, задължително се консултирайте с лекар или специалист, преди да предприемете действие. Информацията в smartsistersco.com има информативен характер и няма за цел да оказва влияние на решенията, изборите и действията на потребителя.

Save

Save

Предишна статия
Преобразяване отвътре-навън или всяка история има начало
Следваща статия
Нашите лесни рецепти със Smart Collagen

Виж още полезни статии тук:

Меню