Ние сме Ася и Зорница.  Преди години ни свърза обща работа, а после и приятелство.

Ася е социолог по професия, пътешественик и хедонист по природа – обича хубавия шоколад и вино, изгревите и залезите край морето и звездното небе над Родопите.

Зорница е маркетинг специалист, обича да е близо до природата. Развива дългогодишни и задълбочени познания към балансиран, и здравословен начин на живот. Сертифициран Health Coach към Dr. Sears Wellness Institute с две специалности – Семейства с деца и Бременност, както и към Tisserand Institute за апликация на етеричните масла – Essential Oil Kinetics.

Концепцията за Smart Sisters се породи от споделените ни ценности за начина на живот на съвременните жени.  Наблюдавахме как днес жените имаме толкова много роли в живота – да бъдем дъщери, любими, майки, съпруги, да бъдем професионалисти, да бъдем приятелки… И докато се опитваме да жонглираме с всички изисквания към нас до съвършенство, сякаш започваме да губим усещането за радост и хармония в ежедневието ни.

Ние искаме да има повече баланс и наслада в живота ни и той да бъде изпълнен с любов, щастие и смях. И открихме, че, за да случи, първо трябва да обичаме повече себе си.

Вярваме, че всяка жена заслужава да се чувства подкрепяна и уверена. И че заслужава да получи най-доброто – за здравето си, за красотата си, за начина си на живот в работата или през свободното време.

Водени от желанието да открием за нас и близките ни чисти, натурални, устойчиви и етични продукти, решихме да ги създадем.

Произведени специално за нас от внимателно подбрани партньори или продукти на други утвърдени марки, всички те подкрепят жените в стремежа им към по-пълноценен живот.

Стремим се и не спираме да проучваме всичко до малкия детайл, да бъдем винаги с една крачка напред в новите тенденции и решения за здраве и красота, да предлагаме само продукти с чиста съвест и без угризения.

Изработваме концепциите си, подбираме съставките и партньорите си след внимателни анализи и консултации

Безкомпромисни сме с лоялността и етиката – към нашите партньори и към всички вас.

Ние предлагаме само продукти, на които лично сме почитатели, самите ние използваме, уверили сме се в концепцията и изпълнението им, и определяме като високо качествени.

Обслужваме клиентите си по начин, по който бихме искали да бъдем обслужвани и ние, имайки високи изисквания и информиран подход. 

Защото умните момичета не правят компромиси с важните неща!    

Save

Save

Меню